Ασταμάτητοι οι Γουόριορς, διέλυσαν με 132-105 τους Κλίπερς μέσα στο Λος Άντζελες και έκαναν το 2-1 στη σειρά των αγώνων τους. Κορυφαίος για τους πρωταθλητές ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 38 πόντους, ενώ ο Στεφ Κάρι σημείωσε άλλους 21. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λος Άντζελες ο Ζούμπατς, με 18 πόντους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επίδειξη δύναμης -και- από τους Σίξερς μέσα στο Μπρούκλιν, αφού νίκησαν με 131-115 τους Νετς και πήραν προβάδισμα στο σκορ (2-1) στη μεταξύ τους σειρά των αγώνων.

Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα της Φιλαδέλφεια ήταν ο Σίμονς με 31 πόντους, ενώ σε double double έφτασε ο Χάρις με 29 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Νετς, Ράσελ και ΛεΒέρτ σημείωσαν από 26 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικοί ήταν οι Σπερς, καθώς με ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους Νάγκετς, επικρατώντας με 118-108 στο Σαν Αντόνιο, φτάνοντας σε σκορ 2-1. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέρικ Γουάιτ που έκανε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 36 πόντους, ενώ double double πέτυχε ο Όλντριτζ, με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των Νάγκετς ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς με 22 πόντους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης