Ο παγκόσμιος πρωταθλητής WBA, WBO και IBF βαρέων βαρών, Αντονι Τζόσουα ηττήθηκε στα σημεία (117-117, 116-112, 115-113 ήταν οι βαθμοί των τριών κριτών), από τον Ουκρανό, Ολεξάντρ Ούσικ, σε αγώνα που έγινε στην… έδρα του Βρετανού, στο Λονδίνο.

Ο Ούσικ, ο οποίος ανέβηκε κατηγορία το 2019, ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επιδεικνύοντας εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα, απέναντι στον Τζόσουα, που δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό του σε καμία στιγμή της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αγώνας πήγε ακριβώς όπως πίστευα. Μερικές φορές με τράβηξε, αλλά ποτέ πολύ σκληρά», δήλωσε ο Ούσικ μετά τον αγώνα στο μικρόφωνο του «Sky Sport» και πρόσθεσε: «Ο στόχος μου δεν ήταν να τον βγάλω νοκ άουτ. Στην αρχή χτυπούσα σκληρά για να προσπαθήσω να τον βγάλω νοκ άουτ, αλλά ο προπονητής μου, μού ζήτησε να σταματήσω και να κάνω απλώς την δουλειά μου».

Ο Τζόσουα, έχει μια ρήτρα για έναν δεύτερο αγώνα εναντίον του Ούσικ, προκειμένου να προσπαθήσει να πάρει πίσω τις ζώνες του, όπως έκανε τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την πρώτη ήττα της επαγγελματικής του καριέρας, ενάντια στον Αντι Ρούϊθ Jr τον Ιούνιο του 2019. Πλέον το ρεκόρ του Τζόσουα είναι 24 νίκες και δύο ήττες, ενώ ο Ούσικ, παραμένει αήττητος σε 19 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης