Ως τον κατάλληλο προπονητή για να παίξει ο ΑΠΟΕΛ ελκυστικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης.

Μιλώντας στην παρουσίαση του Νορβηγού τεχνικού ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» ανέφερε: «Καλωσορίζω τον Κόρε Ινγκερμπρίτσεν. Έκανε μια εξαιρετική πορεία με τη Ρόζενμποργκ, που την είχαμε αντιμετωπίσει και αποκλείσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά βρήκαμε τη λύση που θα κάνει τον ΑΠΟΕΛ να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Kαι δεν το κρύβω ότι η απουσία του κόσμου μας επηρέασε.

Πιστεύουμε ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά για να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων από τους παίκτες γιατί αρκετοί δεν έχουν δώσει αυτό που πραγματικά μπορούν», τόνισε σχετικά ο Πετρίδης.

Από την πλευρά του ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε: «Ανυπομονώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιώσω την ομάδα. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου με τίτλους κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ίσως εύκολο να κερδίσεις έναν τίτλο μια χρονιά, αλλά να το κάνεις κάθε χρόνο δεν είναι εύκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα.

Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Πρέπει να βελτιώσω τα πράγματα στον σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να παίζουμε ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης