Η ξεκάθαρη δυσφορία που έδειξε ο Κιλιάν Μπαπέ κατά την αντικατάστασή του στο 69ο λεπτό του σαββατιάτικου (1/2) αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του προπονητή της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος, Τόμας Τούχελ, το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2), με τον Γερμανό να προσπαθεί να «μαζέψει» επικοινωνιακά την όλη κατάσταση.

«Δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό ανάμεσά μας, κανένα απολύτως πρόβλημα» τόνισε ο Γερμανός προπονητής στο περιθώριο των δηλώσεών του εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Ναντ και πρόσθεσε: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είναι ένα περιστατικό ανάμεσα σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να βγει εκτός αγώνα και σε έναν προπονητή, που έχει τους λόγους του για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση. Και θέλει να παίζουν αυτοί που δικαιούνται να παίζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία  ο τεχνικός των πρωτευουσιάνων επισήμανε: «Μίλησα γι’ αυτό το θέμα χθες (σ.σ. Κυριακή 2/2) με τον Λεονάρντο (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Παρί) και βεβαίως με το υπόλοιπο γκρουπ, όπως κάνουμε πάντα. Και ότι είπαμε μένει στα αποδυτήρια».

Ο Τούχελ υποστήριξε ακόμη πως στη συνάντηση που είχε με τον Λεονάρντο, ανέφερε πως στεναχωρημένος με το περιστατικό, διότι «…μιλήσαμε για κάτι που δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είχε οριστικοποιηθεί και είχα την ευκαιρία να βγάλω τον Πάμπλο (Σαράμπια) και τον Κιλιάν, χωρίς να τροποποιήσω τον σχηματισμό μας με την είσοδο των Μάουρο (Ικάρντι) και Έντι (Καβάνι), οι οποίοι έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να το αποδεχθούν αυτό ορισμένοι παίκτες, αλλά υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να γίνονται κατανοητές».

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ακόμη και για άλλο ένα σοβαρό «εξωαγωνιστικό» θέμα, που αφορούσε το πάρτι που έκανε ο Νεϊμάρ σε μεγάλο κλαμπ του Παρισιού, το βράδυ της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα προστατεύω τους παίκτες μου, αγαπάω αυτό το γκρουπ. Με αυτό το πάρτι καταλαβαίνω ότι είναι λίγο… δύσκολο να τους προστατεύσω. Αλλά δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.

Δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις έναν αγώνα, αλλά δεν είναι και το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί. Είναι κρίμα όμως, γιατί έτσι δίνουμε δικαιώματα για να μας σχολιάζουν αρνητικά. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό, αλλά δεν θα αφήσω στον πάγκο έναν παίκτη επειδή οργάνωσε ένα πάρτι» κατέληξε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης