Πιστός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραμένει ο Μπας Ντοστ…
Μπορεί ο Ολλανδός επιθετικός να ήταν ένας από αυτούς που τραυματίστηκαν σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στα μέσα Μαΐου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όταν περίπου 50 εξαγριωμένοι οπαδοί των «λιονταριών» εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και επιτέθηκαν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ωστόσο τελικά αποφάσισε να μην αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος πέτυχε την περασμένη σεζόν 34 τέρματα σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ένας από τους (αρκετούς) παίκτες που θα προχωρούσαν στη λύση της συνεργασίας τους με τη Σπόρτινγκ.
Εντούτοις, οι διοικούντες τον σύλλογο επιχείρησαν να πείσουν τον Ντοστ να παραμείνει στην ομάδα και οι προσπάθειές τους είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο Ολλανδός συμφώνησε να φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας.

Σήμερα, λοιπόν, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε ότι ο Ντοστ θα παραμείνει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο δυναμικό των «λιονταριών» και θα ενισχύσει γι’ ακόμη ένα χρόνο τη «γραμμή κρούσης» της ομάδας, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2016, προερχόμενος από τη Βόλφσμπουργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης