Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Ντάνι Αλβες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανακοίνωσε μέσω των social media ότι δεν θα παραμείνει στο Παρίσι και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την ευρεία νίκη της «σελεσάο» με 5-0 επί του Περού, όπου μάλιστα βρήκε και δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Άλλος ένας κύκλος της ζωής μου ολοκληρώνεται σήμερα. Ένας κύκλος, γεμάτος μαθήματα και εμπειρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν για την ευκαιρία που μου έδωσε να χτίσουμε μαζί με νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Ευχαριστώ το προσωπικό του κλαμπ γιατί με την αφοσίωση και τον σεβασμό τους, κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο αυτό τον σύλλογο. Όλα στη ζωή έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Ζητώ συγγνώμη αν υπήρξαν στιγμές που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες ή έκανα λάθη. Πάντοτε προσπαθούσα να δώσω τα πάντα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που ζήσαμε, τα γέλια και ευελπιστώ να με θυμούνται για την καλή τρέλα που είχα καθημερινά και να γελάνε όταν με σκέφτονται» έγραψε ο Ντάνι Αλβες.

Ο Βραζιλιάνος με την Παρί είχε 73 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ κι ένα Σούπερ Καπ Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης