Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας του παιδιού (11η Δεκεμβρίου) κάποιοι χούλιγκαν στην Κύπρο έστειλαν μήνυμα ότι τα παιδιά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί με την αρρωστημένη δράση τους είναι ικανοί να θέσουν εν κινδύνω τη σωματική τους ακεραιότητα.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο Στάδιο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω ματς διεκόπη στο 40ό λεπτό, όταν οι οπαδοί των πρωταθλητών Κύπρου πέταξαν κροτίδα στο ταρτάν και τραυμάτισαν ένα ball-boy.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησαν τη δράση τους και συνέχισαν να πετούν κι άλλες κροτίδες.

Το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο, προκειμένου να παραλάβει το ball boy, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ομάδα U-15 της ΑΕΛ, και να το μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο, με τον διαιτητή να αποφασίζει τη διακοπή της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή τηλεόραση, όμως χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι πριν από τις ρίψεις κροτίδων, είχε αναγκαστεί να αλλάξει θέση, αφού δέχονταν συνεχώς αντικείμενα.


 
Ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο

Πάντως οι εικόνες ντροπής συνεχίστηκαν στο Τσίρειο, καθώς στη συνέχεια οπαδοί των δύο ομάδων, αφού έσπασαν καγκελόπορτες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τους άνδρες της αστυνομίας να επεμβαίνουν προσπαθώντας να επιβάλουν την τάξη.

Ο διατητής Δημήτρης Μασσιάς αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα, ωστοσο ελάχιστα λεπτά μετά διέταξε και πάλι τη διακοπή του, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν.

Πάντως στη συνέχεια το παιχνίδι άρχισε εκ νεου παρά τα όσα έγιναν στο Τσίρειο, τα οποία αποτέλεσαν ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.



Video-Φωτογραφίες: themasports.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης