Ο Μάρτιν Ο’Νιλ ευτυχισμένος από την πρόκριση της Ιρλανδίας στο Euro της Γαλλίας έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη με 2-0 επί της Βοσνίας.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Οι παίκτες ήταν φανταστικοί από το ξεκίνημα, από το γκολ του Άινταν ΜακΓκίντι στο τέλος με τη Γεωργία (2-1 νίκη για τους Ιρλανδούς). Πάντα πίστευα ότι εκείνοι οι βαθμοί μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί στο τέλος των προκριματικών και έτσι ήταν τελικά» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι τα αποτελέσματα κόντρα στη Γερμανία ήταν φανταστικά. Οι παίκτες έχουν την απεριόριστη εκτίμησή μου. Μπορεί να μας λείπουν αρκετά πράγματα, αλλά έχουμε πολύ θάρρος και αποφασιστικότητα, παλεύουμε μέχρι το τέλος. Αυτά υπάρχουν σε αφθονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ρόι Κιν, που βρέθηκε στο πλευρό του ως βοηθός: «Αν μιλάμε για μεγάλες αποφάσεις, τότε η πρόσληψη του Ρόι Κιν ήταν μία από τις μεγαλύτερες που έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν τεράστιος για εμάς και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και δεν μπορώ να νιώθω περισσότερο περήφανος. Δεν παίρνει πολλά από τα εγκώμια, αλλά η παρουσία του ήταν υπέροχη, τόσο για μένα όσο και για το τεχνικό τιμ και φυσικά τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Η Ιρλανδία προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης