Η Εθνική Νορβηγίας είναι σε καλό δρόμο για την απευθείας πρόκριση στο Euro, μετά και τη νίκη επί της Κροατίας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό.

«Παίζουμε ο ένας για τον άλλο και αμυνόμαστε πολύ καλά σαν ομάδα, όχι ξεχωριστά ο καθένας. Τώρα έρχεται ένα πολύ σπουδαίο φθινόπωρο για την εθνική Νορβηγίας, με δύο ματς να μένουν, είμαστε στο παιχνίδι για πρόκριση απευθείας στο Euro 2016, αλλά ο προπονητής δεν θέλει να μιλάμε γι’ αυτό» δήλωσε αρχικά ο μπακ του Ολυμπιακού μετά το 2-0 επί των Κροατών και πρόσθεσε αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να ήταν και το καλύτερό μου παιχνίδι. Έπαιξα από την αρχή σήμερα και νομίζω ότι πήγα καλά και επιθετικά και αμυντικά. Έκανα αρκετές κούρσες και είχα ενέργεια σε όλο το ματς. Αμυντικά ήμασταν σταθεροί. Είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν δεχόμαστε γκολ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μ’ αυτό».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα ματς. Δεν είμαστε στην τελική φάση. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια για να τελειώσουμε τη δουλειά. Μπορούμε να χαρούμε για τη νίκη μας σήμερα, αλλά καλύτερα να μην μιλάμε για τα τελικά ακόμη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο φθινόπωρο και μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε τη Μάλτα στην έδρα μας και να έχουμε ένα βαθμό τουλάχιστον εκτός έδρας με την Ιταλία».

Διαβάστε επίσης: Σκόρπισε με 3-0 την Ολλανδία η Τουρκία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης