Ο πρίγκιπας της Καμπότζης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τη Σεντ Ετιέν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 19:52
Ο πρίγκιπας της Καμπότζης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τη Σεντ Ετιέν

Ο πρίγκιπας της Καμπότζης και επιχειρηματίας, Νοροντόμ Ραβίτσακ, εγγονός του βασιλιά Σιχανούκ, επιβεβαίωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο RFI, ότι είναι υποψήφιος για την εξαγορά της Σεντ Ετιέν.

«Φέρνω μαζί μου σταθερούς συνεργάτες που θα παρουσιάσω όταν έρθει η ώρα», είπε, ενώ υπόσχεται ότι δεν κάνει αυτή την κίνηση «για να πραγματοποιήσει μια οικονομική συναλλαγή. Εάν καταλήξουμε σε συμφωνία, θα παράσχω επαρκή μέσα για να επιτύχω αυτές τις φιλοδοξίες και θα βοηθήσω την Σεντ Ετιέν να ανακτήσει τη λάμψη της».

Ο 47χρονος πρίγκιπας, ο οποίος σπούδασε στη Γαλλία, σημείωσε ότι «είχε πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για την Σεντ Ετιέν», ενώ τόνισε ότι «πέρα από την ανάπτυξη του συλλόγου, θέλω επίσης να προωθήσω το γαλλικό ποδόσφαιρο και τη Ligue 1 στην Ασία.

Σκέφτομαι ιδίως την ανάπτυξη Ακαδημιών, στη χώρα μου, την Καμπότζη και σε άλλες χώρες της ασιατικής ηπείρου. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσουμε επίσης στην προώθηση της πόλης».

Σύμφωνα με αναφορές των γαλλικών ΜΜΕ, έχει καταθέσει από την περασμένη Παρασκευή, την τραπεζική εγγύηση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, που απαιτούνται για την αγορά της Σεντ Ετιέν.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 20:09