Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Γάλλος βολεϊμπολίστας της Καζάν, Έρβιν Νγκάπεθ, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Ταταρστάν και παρέμεινε για αρκετές ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σήμερα ευτυχώς ο έμπειρος άσος είναι καλά στην υγεία του, με τον ίδιο να εξομολογείται για τη μάχη που έδωσε με τον Covid-19: «Οι πρώτες δύο ημέρες ήταν εξαιρετικά περίπλοκες. Μετά πέρασα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο που μου φαινόταν πολύς καιρός, δεν ήταν εύκολο να ζήσω. Αλλά τότε δεν είχα επιπτώσεις ή κόπωση, ανέκαμψα γρήγορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, ο έμπειρος άσος επέστρεψε στην Γαλλία, προκειμένου να περάσει την καραντίνα σε οικείο περιβάλλον, υπογραμμίζοντας: «Είμαι με την οικογένειά μου, δεν βγαίνω από το σπίτι, απλώς απολαμβάνω τα παιδιά».

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Νγκάπεθ προσεβλήθη κατά τη διάρκεια μίας σύντομης επίσκεψής του στη Γαλλία, όπου βρέθηκε τον Μάρτιο, εκμεταλλευόμενος ολιγοήμερη άδεια που πήρε στις 8 Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ρωσικού πρωταθλήματος.

Σχεδόν 40 ημέρες μετά, ο Γάλλος βολεϊμπολίστας με το συχνά υπερφορτωμένο πρόγραμμα αντιμετωπίζει με θετικό πρόσημο αυτή την περίοδο υποχρεωτικής διακοπής, αναφέροντας: «Δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να έχουμε τόσο μεγάλο διάστημα διακοπών, οπότε είναι ευχάριστο, ακόμα κι αν είναι διαφορετική η ξεκούραση, επειδή είναι υποχρεωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι εύκολο να παραμένεις εγκλωβισμένος, χωρίς να μπορείς να δεις όποιον θέλεις. Όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος της κατάστασης, μετέτρεψα σε μικρό γυμναστήριο ένα δωμάτιο στο σπίτι, έτσι ώστε να γυμνάζομαι. Δεν μου λείπει ακόμη το παιχνίδι. Αλλά ξέρω ότι θα συμβεί. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης