Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έστειλε επιστολή στην UEFA, επιμένοντας ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δεν του έχει καταβάλει αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόλυσή του και για αυτόν τον λόγο ζητεί τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των «λιονταριών».

Ο νυν προπονητής της Μπολόνια είχε προσληφθεί από την πορτογαλική ομάδα αρχές Ιουνίου το 2018, για να απολυθεί σε λιγότερο από εννέα ημέρες αργότερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος τεχνικός κέρδισε την υπόθεση στο δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2019 και μετά από αυτήν την εξέλιξη ο πορτογαλικός σύλλογος διατάχθηκε να του καταβάλει αποζημίωση 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, παρά τις αναφορές της εφημερίδας «A’ Bola» ότι τα χρήματα είχαν καταβληθεί, οι δικηγόροι του Μιχαΐλοβιτς εξέδωσαν μια δήλωση στην οποία υπογραμμίζεται ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τα χρήματα που μου χρωστάει. Από την έναρξη της χρονιάς, από τότε που ο σύλλογος αναγνώρισε το χρέος του, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθούν να καθυστερήσουν την πληρωμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους τελευταίους μήνες, ο σύλλογος έκανε αναρίθμητες προτάσεις, αλλά αυτό που έχει γίνει ξεκάθαρο είναι πως όλα αυτά ήταν μία προσπάθεια για να μεταθέσει την πληρωμή, οπότε αποφάσισα να εμπλέξω την UEFA.

Μόνο τότε η Σπόρτινγκ έκανε μία μερική πληρωμή. Αυτή η συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή και αν αναγκαστώ, θα ξαναπάω στην UEFA για να λάβω ολόκληρο το ποσό.

Θα φτάσω μέχρι τέλους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει τον αποκλεισμό της Σπόρτινγκ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει η επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι του Σέρβου τεχνικού και αφορά την τοποθέτησή του για τη διαμάχη του με την πορτογαλική ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης