Αντίθετος με την επανεκκίνηση της Premier League δήλωσε ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, φοβούμενος ότι οι οπαδοί της ομώνυμης ομάδας θα αψηφίσουν τις απαγορεύσεις και θα συγκεντρωθούν έξω από το «Άνφιλντ», προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου, για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια.

«Ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών, χιλιάδες άνθρωποι θα εμφανίζονταν έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα ήταν πολλοί αυτοί που θα σέβονταν όσα θα λέγαμε και θα έμεναν μακριά από το γήπεδο», δήλωσε ο Άντερσον στο BBC Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο δήμαρχος του Λίβερπουλ υποστήριξε ότι, ακόμη κι αν οι αγώνες διεξάγονταν σε ουδέτερα γήπεδα, αυτό δεν θα απέτρεπε τον κόσμο από το να μαζευτεί και να πανηγυρίσει τον πολυπόθητο τίτλο.

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την αστυνομία να κρατήσει τον κόσμο μακριά και να διατηρήσει την κοινωνική αποστασιοποίηση, θα ήταν γελοίο. Είναι ήδη δύσκολο να σταματήσουμε τις συναθροίσεις σε πάρκα όταν ο καιρός είναι καλός, ειδικά με τους νέους ανθρώπους», υπογράμμισε ο Άντερσον και κατέληξε: «Η αστυνομία έχει δίκιο να ανησυχεί, το ίδιο και οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας, οπότε θα ζητούσα από την Premier League και την κυβέρνηση να λάβουν υπ’όψιν τους αυτές τις ανησυχίες».

Μεταξύ άλλων εκτίμησε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος, με την ανάδειξη της Λίβερπουλ ως πρωταθλήτριας, δεδομένης της μεγάλης διαφοράς που είχε από τους διώκτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης