Ο τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ,υποστήριξε ότι ο Άντονι Ντέιβις θα μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στον Αχίλλειο τένοντα.

Ο κορυφαίος σέντερ επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών μετά την ήττα τους από το Μπρούκλιν, το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με τον προπονητή του «θα μείνει μακριά μας για τέσσερις εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να το αφήσουμε αυτό εντελώς πίσω του και να είμαιστε σίγουροι ότι όταν θα επανέλθει θα είναι πλήρως καλά στην υγεία του», πρόσθεσε ο Βόγκελ.

Το χρονοδιάγραμμα θέλει τον έμπειρο άσο να επιστρέφει μετά τη διακοπή για το Al Star Game. «Κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει έτσι ώστε να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορεί να βρίσκεται», παραδέχθηκε ο συμπαίκτης του Ντέιβις, ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Έχει έναν τραυματισμό που δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, σαν οργανισμός, ως συμπαίκτες του, εγώ σας “αδελφός” του, έχει την πλήρη στήτιξή μας. Οπότε θα πάρει όσο χρόνο κι αν χρειαστεί.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέιβις έχασε δύο ματς μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο, πριν επιδεινωθεί η κατάστασή του στο ματς εναντίον του Ντένβερ, την περασμένη Κυριακή.

Το πόδι του βρήκε αυτό του Νίκολα Γιόκιτς ενώ απέμεναν 2:39 στο δεύτερο δωδεκάλεπτο. Έμεινε στον αγώνα για να εκτελέσει δύο βολές, πριν αποχωρήσει προσεκτικά για τ΄ αποδυτήρια.

Είχε πετύχει 15 πόντους σε 14 λεπτά πριν αποχωρήσει από το παρκέ, με τους Λέικερς τελικά να γνωρίζουν την ήττα με 122-105.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης