Η επιστροφή του Τζόελ Εμπίιντ στην αγωνιστική δράση του ΝΒΑ, μετά τη διακοπή του All Star Game, θα καθυστερήσει για τον δυναμικό φόργουορντ/σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο 24χρονος αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής όμως να μη δείχνουν κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, ο Εμπίιντ τέθηκε άμεσα εκτός δράσης και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ήταν στην Team Giannis στο All Star Game της Σάρλοτ, έχει μέσο όρο τη φετινή σεζόν 27.3 πόντους και 13.5 ριμπάουντ, ενώ είναι έκτος στη λίστα των σκόρερ του ΝΒΑ και δεύτερος στα ριμπάουντ, πίσω από τον Αντρέ Ντράμοντ των Ντιτρόιτ Πίστονς (σ.σ. μ.ο. 15 ριμπάουντ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, οι Σίξερς οδήγησαν επ` αόριστον στα… πιτς τον γκαρντ/φόργουορντ, Φουρκάν Κορκμάζ, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο, να φανερώνουν πρόβλημα στο μηνίσκο, όπερ σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο Τούρκος να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης