Η Νιούκαστλ «έδεσε» για τρία ακόμη χρόνια τον ταλαντούχο 23χρονο τερματοφύλακα και διεθνή με την εθνική Αγγλίας U21, Φρέντι Γούντμαν. Στο νέο συμβόλαιό του με τους «ανθρακωρύχους» περιλαμβάνεται όρος για επέκταση μετά το 2023, αλλά και άμεση παραχώρησή του -υπό μορφή δανεισμού- στην ουαλική Σουόνσι, για έναν ακόμη χρόνο.

O Γούντμαν έχει συμμετάσχει και σε προπονήσεις της εθνικής ανδρών της Αγγλίας, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνιζόταν ήδη από πέρυσι για λογαριασμό της Σουόνσι μετρώντας 43 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φρέντι Γούντμαν δήλωσε στο κανάλι της Νιούκαστλ με την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του: «Είναι μεγάλη είδηση για εμένα, αφού μπορώ να ατενίσω με αισιοδοξία το μέλλον και να δω τον εαυτό μου ως παίκτη της Νιούκαστλ.

Είναι σημαντική και η δέσμευση του συλλόγου στο πρόσωπό μου που μπορώ να παραμείνω παίκτης της Νιούκαστλ για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό είναι… τεράστιο! Θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη της Νιούκαστλ και ο μεγαλύτερος στόχος ου είναι να είμαι το Νο 1 της Νιούκαστλ. Ελπίζω να το καταφέρω!».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης