Η Νιούκαστλ πανηγύρισε το Σάββατο (18/1) σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι, για το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέτρι Βίλεμς.

Ο Ολλανδός αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στους «ανθρακωρύχους» ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποχώρησε με φορείο μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους για ρήξη χιαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει με τον Ουαλό σέντερ μπακ Πολ Ντάμετ, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο πόδι από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γουλβς.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, παραδέχθηκε ότι μετά τους τραυματισμούς αυτούς, η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του Αυστριακού ακραίου μέσου Βαλεντίνο Λαζάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης