Η Μινεσότα Γιουνάιτεντ είναι η επόμενη ομάδα και το νέο μέλος που προστίθεται στην αμερικανική ποδοσφαιρική λίγκα (Major League Soccer), όπως ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα.

Η ένταξη της Μινεσότα, η οποία ιδρύθηκε το 2010 και συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της βορειοαμερικανικής ένωσης ποδοσφαίρου (North American Soccer League) από το 2010, ανακοινώθηκε από τον επίτροπο της MLS Ντον Γκέρμπερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της λίγκας, η Μινεσότα θα ενταχθεί στο ταχέως αναπτυσσόμενο αμερικανικό πρωτάθλημα το 2018, με το σύλλογο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στη διάρκεια της σχετικής ενημέρωσης, την οποία επίσης παρακολούθησε ένα θορυβώδες και ενθουσιώδες κοινό της ομάδας.

«Εδώ έχουμε ένα σχέδιο στο οποίο πιστεύουμε» δήλωσε ο Γκέρμπερ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έλαβε χώρα στο «Τάργκετ Φιλντ», έδρα της ομάδας μπέιζμπολ Μινεσότα Τουίνς. «Ένα σχέδιο που πιστεύουμε ότι θα φτάσει το άθλημα σε ένα υψηλότερο επίπεδο» πρόσθεσε.

Σε συνδυασμό με το σχέδιο που ήδη έχει ανακοινωθεί για επέκταση της MLS και στις πόλεις της Ατλάντα και του Λος Άντζελες, με την ανασύσταση της ομάδας που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Σίβας, η Μινεσότα θα αποτελέσει τον 23ο σύλλογο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης