Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2019 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι χωρίς αμφιβολία, ο Νεϊμάρ. Οι τραυματισμοί του, η επιθυμία του να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και η αποτυχία του να οδηγήσει την γαλλική ομάδα σε διάκριση στο Champions League, έφεραν πολλές φορές τον διάσημο Βραζιλιάνο, στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Ο Νεϊμάρ, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «France Football» και αναφερόμενος στην φιλοσοφία του, επεσήμανε: «Ποτέ δεν παίζω για να είμαι το Νο 1. Παίζω, επειδή λατρεύω το ποδόσφαιρο, τόσο απλά. Αισθάνομαι ευτυχισμένος όταν παίζω ποδόσφαιρο. Και κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο, δίνω το 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις ικανότητες του ως ηγέτης, ο Βραζιλιάνος αστέρας, σχολίασε: «Μα ποιο είναι το παράδειγμα; Νομίζετε ότι υπάρχει τελειότητα; Μόνο ο Θεός είναι τέλειος. Ο καθένας μας έχει ελαττώματα. Ηγέτης, είναι κάποιος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να νικήσει, αυτός που θα την οδηγήσει στην νίκη. Και αυτός, μπορεί να είναι ο αρχηγός, ή κάποιος σκόρερ. Ο καθένας με τον τρόπο του είναι ηγέτης».

Όσον αφορά στον… αληθινό Νεϊμάρ, ο χαρισματικός άσος, τόνισε: «Ελάχιστοι γνωρίζουν τον αληθινό Νεϊμάρ. Μόνο οι γονείς μου και οι φίλοι μου. Αυτό που βλέπει ο κόσμος, είναι εντελώς διαφορετικό. Και τελικά, βλέπουν λίγα. Ο αληθινός Νεϊμάρ, είναι πολύ ήρεμος και πολύ χαρούμενος. Είναι κάποιος, που λατρεύει να μένει με την οικογένεια του και με τους φίλους του. Μου αρέσει να απολαμβάνω κάθε στιγμή με όλον τον κόσμο».

Οριοθετώντας, τέλος, τους στόχους του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ, δήλωσε: «Γιατί να θέλω να φύγω από εδώ; Έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και η ομάδα εξακολουθεί να βελτιώνεται. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για να κάνουμε όμορφα πράγματα και να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφετινός στόχος μας, είναι το Champions League. Και η προτεραιότητα μου, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σκοπός είναι η νίκη στο επόμενο ματς. Έτσι βλέπω τα πράγματα. Όμως ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω το Champions League με την Παρί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης