Ο Νεϊμάρ παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό και γυμνάζεται προκειμένου να είναι έτοιμος όταν η πανδημία του κορωνοϊού επιτρέψει να κυλήσει και πάλι η μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρώντας επικοινωνία με τους θαυμαστές του, αποκάλυψε ποιες ήταν οι καλύτερες στιγμές της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Στρασμπούρ, στον οποίο σημείωσε το νικητήριο γκολ, όπως συνέβη και λίγες ημέρες αργότερα, στην εκτός έδρας νίκη επί της Λιόν, με το ίδιο σκορ και τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ακολούθως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ξεχώρισε τη νίκη με 2-0 στο γήπεδο της Λιλ, η οποία αφιερώθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ, που είχε σκοτωθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Η τέταρτη καλύτερη στιγμή της χρονιάς για τον Νεϊμάρ ήταν η εμφατική επικράτηση με 5-1 επί της Λιόν για το κύπελλο με το χατ-τρικ του Μπαπέ, ενώ ως τελευταία αξέχαστη στιγμή ήταν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο επαναληπτικός με την Ντόρτμουντ για το Champions League, όπου η Παρί επικράτησε με 2-0 και ανέτρεψε την ήττα που γνώρισε με 2-1 στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η νύχτα ήταν ξεχωριστή. Έμοιαζε σαν να ήμουν στο Libertadores! Το πλήθος έξω από το στάδιο γέμισε τους δρόμους σε ένα απίστευτο πάρτι. Αυτό που χρειαζόμασταν εκείνη τη βραδιά ήταν να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ήταν πολύ όμορφα» επισήμανε για το εν λόγω ματς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης