Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, λίγες ημέρες μετά την μεταπήδησή του στους Νετς!

Όπως εξήγησε στο μήνυμα, που ανέβασε στα social media o 35χρονος φόργουορντ/σέντερ, πήρε αυτήν την απόφαση, λόγω του ιατρικού προβλήματος που αντιμετωπίζει (αρρυθμίες στην καρδιά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για 15 χρόνια έβαζα πρώτα το μπάσκετ και τώρα ήρθε η στιγμή να βάλω πρώτα την υγεία μου και την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος άσος, ο οποίος έγινε συμπαίκτης των Ίρβινγκ, Ντουράντ και Χάρντεν στα τέλη Μαρτίου.

Ο Όλντριτζ με τη σπουδαία καριέρα στους Μπλέιζερς και τους Σπερς στο μήνυμά του ανέφερε συγκεκριμένα:

«Γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά. Στο τελευταίο μου παιχνίδι, είχα αρρυθμία. Αργότερα την ίδια ημέρα, η κατάσταση επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσω ακόμη περισσότερο. Το επόμενο πρωί είπα στην ομάδα τι συνέβη και πήγα σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και είμαι καλύτερα, αυτό που ένιωσα εκείνο το βράδυ παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες μου. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ, Για 15 χρόνια έβαζα πρώτα το μπάσκετ και τώρα ήρθε η στιγμή να βάλω πρώτα την υγεία μου και την οικογένειά μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης