Με ανατροπές και τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ίδιο σκορ (2-1) ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις, Σλοβενία-Νορβηγία και Βόρεια Ιρλανδία-Κόσοβο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Έχοντας στο αρχικό της σχήμα τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού (Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ) και τον τελευταίο να σκοράρει, η Σλοβενία επικράτησε με 2-1 της Νορβηγίας, η οποία μέχρι το 69ο λεπτό είχε το προβάδισμα με το γκολ του Ερλινγκ Χάαλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι, όμως, ισοφάρισαν με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού και με το γκολ του στράικερ της Σάλτσμπουργκ, Μπέντζαμιν Σέσκο, πήραν τη μεγάλη νίκη, που προς το παρόν τους δίνει το «πάνω χέρι» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη League C.

Πλέον, η Νορβηγία, έμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου με 10 βαθμούς, αλλά η Σερβία έχει την «χρυσή» ευκαιρία να την «πιάσει» στο «ρετιρέ», αρκεί στις 21:45 να επικρατήσει εντός έδρας της Σουηδίας. Εφόσον συμβεί αυτό η πρωτιά του γκρουπ θα παιχτεί την προσεχή εβδομάδα στο Όσλο, όπου η Νορβηγία θα φιλοξενήσει τους Σέρβους.

Ο Βέρμπιτς αντικαταστάθηκε στο 71΄ από τον Λόβριτς, ο Σπόραρ στο 88΄ από τον Κρινγκόι, ενώ ο Τσέριν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων παραχώρησε την θέση του στον Στάνκοβιτς. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον όμιλο που συμμετέχει και η Εθνική (2ος της League C), η Βόρεια Ιρλανδία έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 το Κόσοβο. Περιμένει, πλέον, το αποτέλεσμα του αγώνα της Κύπρου με την Ελλάδα για να μάθει εάν θα κρατήσει την 3η θέση του γκρουπ ή, θα βρεθεί ισόβαθμη με τους Κύπριους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης