Την πρόκριση στο final-4 της Α΄ κατηγορίας του Nations League πανηγύρισε η Αγγλία, η οποία εξασφάλισε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου μετά από μία δραματική νίκη 2-1 επί της Κροατίας στο Γουέμπλεϊ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57΄ με τον Κράμαριτς και έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ «γύρισε» το ματς με τέρματα των Λίνγκαρντ (78΄) και Κέιν (85΄) και πήρε την πρόκριση και μαζί μία μικρή ρεβάνς για την ήττα της από τους «χρβάτσκι» στον ημιτελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Αγγλία με επτά βαθμούς πήρε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και την πρόκριση στην τελική φάση, αφήνοντας δεύτερη την Ισπανία (6β.). Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία έμεινε τρίτη με 4β. και υποβιβάζεται στη 2η κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκόμες, Στόουνς, Μπάρκλεϊ, Ντελφ 73’ Λίνγκαρντ), Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ (73’ Σάντσο)

Κροατία: Κάλινιτς, Βρσάλικο, Πέρισιτς, Λόβρεν, Βλάσιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Γεβντάι, Ρέμπιτς (45’ Μπρέκαλο), Βίντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης