Με νίκη συνέχισε η Σερβία τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας (League C) του Nations League.

Οι «πλάβι» επιβλήθηκαν 2-1 του Μαυροβουνίου στο Βελιγράδι, σε αναμέτρηση για την 5η και προτελευταία αγωνιστική του γκρουπ, και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης με 11 βαθμούς, καθώς μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι ηττημένοι έχασαν κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου, καθώς βρίσκονται στο -4 από τη Σερβία, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Σερβία εξασφαλίζει την «πρωτιά» στον όμιλο, εάν η Ρουμανία χάσει απόψε (21:45) βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λιθουανία.

Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στη Σερβία σημείωσαν οι Άντεμ Λιάγιτς (30΄) και Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (32΄), με τον δεύτερο να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 38ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν οι Μαυροβούνιοι ήταν να μειώσουν με τον Στέφαν Μούγκοσα στο 70΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της Σερβίας είχαν συμπεριληφθεί ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν στο σημερινό παιχνίδι.

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Ράικοβιτς, Ρουκάβινα, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Κολάροβ, Μάτιτς, Μακσίμοβιτς, Τάντιτς, Λιάιτς (90’+2′ Ράντονιτς), Γκατσίνοβιτς (71′ Λούκιτς), Μίτροβιτς (83′ Γιόβιτς).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς):
Πέτκοβιτς, Μάρουσιτς, Κοπίτοβιτς, Σίμιτς, Βέσοβιτς, Κόσοβιτς, Σκέκιτς (46′ Μπόλιεβιτς), Γιάνκοβιτς (82′ Τζόρτζεβιτς), Ίβανιτς, Γιόβοβιτς, Μουγκόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης