Δύσκολη νίκη με 1-0 πήρε η Αγγλία εκτός έδρας από την Ισλανδία για την 1η αγωνιστική (LEAGUE A, 2ος όμιλος) του Nations League.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ με πέναλτι στις καθυστερήσεις (90’+1΄), ενώ αμέσως μετά πέναλτι κέρδισαν και οι γηπεδούχοι που όμως αστόχησαν με τον Μπιάρνασον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στο 70΄ αποκλήθηκε ο Γουόκερ για τους φιλοξενούμενους και στο 89΄ ο Ίνγκασον για την Ισλανδία γηπεδούχους (και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Για τον 1ο όμιλο της LEAGUE C, η Κύπρος ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της από το Μαυροβούνιο με ισάριθμα τέρματα του Γιόβετιτς (60΄, 73΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς στο 55′. Για τον ίδιο όμιλο το Λουξεμβούργο σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν με 2-1. Από το 26΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Εμρέλι.

Η Γεωργία νίκησε με τη σειρά της 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία για τον ίδιο όμιλο με τέρμα του Νίκα Κατσκαβάρα στο 32΄.

Νωρίτερα, Βόρεια Μακεδονία και Γιβραλτάρ ξεκίνησαν με νίκες, επικρατώντας της Αρμενίας (2-1) και του Σαν Μαρίνο (1-0) αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης