Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο αξίζει ένα δεύτερο διαδοχικό βραβείο MVP»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, 18:34
Μπουντενχόλζερ: «Ο Αντετοκούνμπο αξίζει ένα δεύτερο διαδοχικό βραβείο MVP»

Την άποψη ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει να πάρει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το βραβείο του MVP της σεζόν στο NBA εξέφρασε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος ενημερώθηκε από δημοσιογράφους ότι τα ατομικά βραβεία θα απονεμηθούν φέτος με βάση τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου έως την διακοπή της σεζόν λόγω της πανδημίας, δικαιολόγησε τη θέση του για το θέμα λέγοντας:

«Δεν είχα ιδέα ότι έτσι έχει το θέμα, αλλά βγάζει νόημα. Νομίζω ότι ήταν 64, 65, 66 παιχνίδια για διαφορετικές ομάδες, επομένως αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό μέρος δουλειάς.

Το πιο σημαντικό σίγουρα είναι ότι ο "Giannis", στο μυαλό μας, έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να αξίζει ένα δεύτερο διαδοχικό βραβείο MVP.

Αυτό που κάνει για μας και στις δύο άκρες του παρκέ, αυτό που κάνει κάθε βράδυ, ο τρόπος με τον οποίο βάζει τον πήχη για μας, σε επίπεδο κουλτούρας, δουλειάς, ηθικής, απλά ως ένας συμπαίκτης.

Είναι ένας απίστευτος συμπαίκτης, παίζει χωρίς εγωισμό, κάνει τα πάντα. Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι ο MVP, επομένως σίγουρα αισθανόμαστε ότι το αξίζει πολύ και με ενθουσιασμό θα τον υποστηρίξουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, 18:44