Μπολόνια: Ο Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λευχαιμεία

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, 18:59
Μπολόνια: Ο Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λευχαιμεία

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι έχει διαγνωστεί με λευχαιμία.

«Έκανα μερικά τεστ και εκεί φάνηκαν κάποιες ανωμαλίες, που δεν είχαν προκύψει πριν από μερικούς μήνες. Προσπάθησα να πείσω τη γυναίκα μου ότι είχα πυρετό, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα επιπλέον εξετάσεις και το πόρισμα έδειξε λευχαιμία. Δέχτηκα ένα δυνατό χτύπημα», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός των ροσομπλού και πρόσθεσε:

«Πήγα σπίτι μου, έκλαψα. Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου. Δεν είναι δάκρυα από φόβο αυτά που έχω. Σέβομαι την ασθένεια, αλλά θα νικήσω, κοιτάζοντάς την στα μάτια. Την Τρίτη θα ξεκινήσω προπονήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Είναι μια έντονη ασθένεια αλλά θεραπεύεται και μπορεί να νικηθεί».

Πάντως, ο διευθυντής της Μπολόνια, Βάλτερ Σαμπατίνι, ξεκαθάρισε πως ο 50χρονος κόουτς δεν πρόκειται να φύγει από την ιταλική ομάδα, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

«Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, η οικογένεια Σαπούτο ήρθε εδώ με πτήση από το Μόντρεαλ. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει στα χέρια του την Μπολόνια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εγω σας λέω ότι δεν θα συμβεί τίποτα, είναι απίστευτα δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, 19:16