Επίσημη καταγγελία στη FIFA κατά της Μπεσίκτας για μεγάλες οφειλές προς το πρόσωπό του και αίτημα άμεσου τερματισμού της μεταγραφής του στην τουρκική ομάδα κατέθεσε ο Λόρις Κάριους, σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ερντάλ Τουρουνογκουλάρι, μέλος της διοίκησης των «αετών».

«Ο Κάριους πήγε στη FIFA για αθετήσεις στην πληρωμή του μισθού του και ζητάει να μείνει ελεύθερος» έγραψε ο Τούρκος παράγοντας και πρόσθεσε πως «…θέλει να τον πληρώσουμε για τους μήνες που δεν έχει παίξει, αλλά το κλαμπ δεν θέλει να προχωρήσει σε μία τέτοια… ανεπιθύμητη πληρωμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάριους αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λίβερπουλ την τελευταία διετία στην Μπεσίκτας, μετρώντας 55 αγώνες κάτω από τα δοκάρια της στο πρωτάθλημα, συν άλλους 10 στο Europa League.

Εάν λυθεί το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, θα πρέπει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ ως το τέλος της σεζόν, αλλά η προοπτική αυτή δεν δείχνει να… συγκινεί ιδιαίτερα τους «ρεντς», που έχουν ως σταθερό δίδυμο κάτω από την εστία τους τους Άλισον Μπέκερ και Αντριάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης