Ο Αΐτο Ρενέσες θα παραμείνει γι’ ακόμη ένα χρόνο στην τεχνική ηγεσία της Άλμπα Βερολίνου, αφού ο γερμανικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (14/8) ότι ο 73χρονος Ισπανός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάντως, ο Αλεχάντρο Γκαρθία Ρενέσες, όπως είναι το πλήρες όνομα του πολύπειρου προπονητή, δεν θα είναι… μόνος του στο συγκεκριμένο πόστο, καθώς ο σύλλογος αναβάθμισε τον -πρώην βοηθό προπονητή- Ισραήλ Γκονθάλεθ σε θέση αναπληρωτή επικεφαλής προπονητή με νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι πολύ άνετα στην Άλμπα και ταυτίζομαι με το πρόγραμμα και τους ανθρώπους που εμπλέκονται» δήλωσε ο Ρενέσες και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες κάθε μέρα για να γίνουν καλύτεροι και να βγάλω το καλύτερο δυνατό από αυτούς».

Ο Ρενέσες είναι ένας θρύλος της προπονητικής, ο οποίος άρχισε την καριέρα του το 1973 με την Κοτονιφίσιο Μπανταλόνα στην Ισπανία. Από τότε, έχει εργαστεί σε ομάδες, όποως η Μπαρτσελόνα, η Μπανταλόνα, η Ουνικάχα Μάλαγα και η Γκραν Κανάρια, πριν αναλάβει την Άλμπα. Ως τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, ο Αΐτο κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Συνολικά στην καριέρα του, έχει κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους, εννέα πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ισπανίας, ενώ τη σεζόν 2019-20 οδήγησε την Άλμπα στην κατάκτηση του νταμπλ στη Γερμανία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης