Μετά από επτά σεζόν με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού (2012-19), ο Τζέιμς Γκιστ πρόβαρε την ερυθρόλευκη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, στην παρουσίασή του από την ομάδα του Βελιγραδίου, την Παρασκευή (23/8).

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την παράδοση του συλλόγου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ο λόγος που ήρθα είναι ότι μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και να παλεύω, ώστε να κατακτώ τίτλους. Δεν παίζω μπάσκετ μόνο και μόνο για να διασκεδάζω, αλλά και για να κερδίζω τρόπαια» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ο Αμερικανός σέντερ.

Εν συνεχεία ο πρώην πλέον άσος του τριφυλλιού επισήμανε: «Έχω βρεθεί σε διάφορες καταστάσεις από το τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίζω στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Όταν ήμουν στη Φενερμπαχτσέ έπαιζα κόντρα στη Γαλατασαράι και στη συνέχεια στα ντέρμπι “αιωνίων” ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τώρα θα αγωνίζομαι στα ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν. Τα γνωρίζω καλά αυτά τα παιχνίδια. Θα υπάρχει τεράστια ενέργεια από τους φιλάθλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Τζέιμς Γκιστ, ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε επίσης την Παρασκευή (23/8) τον Ντέρικ Μπράουν ο οποίος πραγματοποιεί το μεγάλο «come back», καθώς και τον Λορέντζο Μπράουν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης