Η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ συνεχίζει να «χτίζει» την ομάδα που ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα έχει τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης γνωστοποίησε σήμερα (14/7) την απόκτηση για ένα χρόνο του Λορένζο Μπράουν, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος γκαρντ έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Euroleague, όπου σε 27 αγώνες για την περίοδο 2019-20 είχε μέσο όρο 12,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα. Σε 18 παιχνίδια για την Αδριατική Λίγκα ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 10,6 πόντους, 6,3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του Μπράουν, ο οποίος πέρασε κάποια διαστήματα της προηγούμενης πενταετίας στο NBA.

Ο έμπειρος άσος «μοίρασε» τη σεζόν 2018-19 ανάμεσα στους -πρωταθλητές NBA- Τορόντο Ράπτορς και την κινεζική Γκουανγκζού Λονγκ-Λάιονς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κίνα με τους Ζετζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς, στο NBA με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Φοίνιξ Σανς, καθώς και στην G-League με Ντέλαγουερ, Σπρίνγκφιλντ, Γκραντ Ράπιντς και Ράπτορς 905.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης