Ο Ζοφρεΐ Λοβέρν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς ο σύλλογος από τη Λιθουανία γνωστοποίησε σήμερα (28/1) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γάλλο σέντερ.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος άσος «έδωσε τα χέρια» με τους ανθρώπους της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους γι’ ακόμη μια σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν και για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύψους 2,11 μέτρων άσος έχει στην τρέχουσα σεζόν της Euroleague μέσο όρο 11,6 πόντους (με ποσοστό ευστοχίας 61,5% στα δίποντα) και 5,8 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Λοβέρν έχει αγωνιστεί στις Σαλόν, Βαλένθια, Παρτιζάν και Χίμκι, ενώ στη συνέχεια πέρασε τον Ατλαντικό και έπαιξε στο NBA με τους Ντένβερ Νάγκετς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος άσος είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2013 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης