Παίκτης της Βαρέζε είναι με κάθε επισημότητα από την Τετάρτη ο Λουίς Σκόλα. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον Αργεντινό διεθνή πάουερ φόργουορντ για τη σεζόν 2020-21.

«Τώρα μπορούμε να το πούμε με όλη μας τη φωνή! Ο Λουίς Σκόλα είναι ο νέος παίκτης μας! Καλωσήρθες Στρατηγέ! Καλωσήρθες Λουίς,» αναφέρει η ανάρτηση της Βαρέζε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βαρέζε θα είναι ο τελευταίος… σταθμός στην καριέρα του 40χρονου αστέρα, σε συλλογικό επίπεδο. Ενδόμυχα, ο Σκόλα θα ήθελε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού τον υποχρεώνει να προσπαθήσει να μείνει σε φόρμα μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όταν διεξάγεται το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στο Τόκιο.

Ο Αργεντινός διεθνής που έκανε τους φιλάθλους να παραμιλούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα (σ.σ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Αργεντινή), επιθυμεί μεν να συνεχίσει να αγωνίζεται, αναγνωρίζοντας όμως πως δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός πια στο κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα της Euroleague.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχαιρέτισε τον Έτορε Μεσίνα και την Αρμάνι για να μετακομίσει λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης