Δεκατέσσερα χρόνια χωρίζουν τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Μπαπέ, αλλά μεταξύ του Αμερικανού σούπερ σταρ του NBA και του Γάλλου αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει «χημεία».

Χωρίς να είναι στενοί φίλοι, τα δύο αστέρια έχουν τακτική επαφή τα τελευταία χρόνια, ενώ στην αρχή της εβδομάδας, η σχέση τους πήρε άλλη διάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο αρχηγός των Λέικερς άλλαξε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού του στο Instagram, βάζοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 με τους «τρικολόρ». Μάλιστα ακολούθως ο Μπαπέ έκανε το ίδιο στο δικό του λογαριασμό, ταυτόχρονα, με μια φωτογραφία του «Βασιλιά».

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ που ξεκίνησε από τη Nike, τον κοινό σπόνσορά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμερικανική φίρμα ετοιμάζεται να πουλήσει δύο ζευγάρια παπούτσια προς τιμήν των δύο αστέρων της, το ένα αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο, το άλλο στο μπάσκετ.

Για το Μπαπέ το «Mercurial Superfly 7», για τον Τζέιμς το «LeBron 18». Μάλιστα, το τελευταίο μοντέλο έχει ήδη διαρρεύσει σε εξειδικευμένους ιστότοπους. Με κόκκινο, μοβ και τα αρχικά «KM» στη γλώσσα. Σύμφωνα με την Sportune, αυτά τα συλλεκτικά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις 7 ή 15 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαπέ είναι μεγάλος θαυμαστής του μπάσκετ, έχει ήδη γνωρίσει και συναντηθεί αρκετές φορές τον τετράκις πρωταθλητή του ΝΒΑ. Τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2019, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Καλιφόρνια.

Είχε επίσης προσφέρει ένα ακριβό κρασί στον Τζέιμς, ο οποίος εκτιμά το καλό κρασί. Ένα μπουκάλι από το 1984, το έτος γέννησης του «Βασιλιά». Οι δύο πρωταθλητές πήραν την ευκαιρία και πόζαραν για τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχαν βρεθεί στο Παρίσι, όταν ο Λεμπρόν είχε επισκεφθεί τη γαλλική πρωτεύουσα για μια διαφημιστική εκδήλωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης