Παρά το διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο που είχε αποκομίσει από το τρίτο ματς της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έσφιξε» τα δόντια και έδωσε το «παρών» στο αποψινό ματς των δύο ομάδων, λόγω της κρισιμότητας που είχε αυτό για τα «ελάφια» (σ.σ.: χάνουν με 3-0 στη σειρά και είναι κόντα στον αποκλεισμό).

Εντούτοις ο Έλληνας αστέρας στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου στο ίδιο σημείο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και αποσύρθηκε εσπευσμένα στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, πάτησε πάνω στον Αντρέ Ιγκουοντάλα, έμεινε κάτω για λίγη ώρα, δείχνοντας πως πονάει αρκετά, πριν σηκωθεί για να εκτελέσει 2 βολές, ευστοχώντας στη μία.

Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι.Έτσι, το Game 4 κόντρα στους Χιτ τελείωσε άδοξα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στο πρώτο 12λεπτο, ο Έλληνας αστέρας είχε μπει αποφασισμένος να βοηθήσει τους Μπακς να μείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε συγκομιδή 14 πόντους με 6/8 σουτ στην πρώτη περίοδο, ενώ συνολικά, είχε σε 11 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους με 8/10 σουτ και 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης