Σε δηλώσεις του για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για το VAR o Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε ότι μπορεί να αποδεχτεί τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη όχι όμως και αυτά από το Video Assistant Referee.

«Νομίζω ότι η προσοχή που λαμβάνουν τα περιστατικά βασίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει VAR. Χωρίς το VAR, θα ήταν απλά φάσεις στο γήπεδο και ο άνθρωπος, οι διαιτητές, θα έκαναν λάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια και ήταν πάντα δύσκολο να δεχτώ ανθρώπινο λάθος, αλλά τώρα έμαθα και δέχομαι ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Αυτό που δεν αποδέχομαι είναι τα σφάλματα του VAR.

Αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με τα πράγματα να συμβαίνουν με 100 χιλιόμετρα την ώρα, θα έλεγα ήταν μια κακή στιγμή, συνέβη και τελείωσε. Το πρόβλημα είναι ότι το VAR ήταν εκεί.

Επίσης ο τερματοφύλακας της Πόρτο θα μπορούσε τώρα να έχει σπασμένο πόδι. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται πώς ένα σπασμένο πόδι για τον τερματοφύλακα της Πόρτο μετατρέπεται σε πέναλτι εναντίον της Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση του Πίκφορντ με τον Φαν Ντάικ είναι η ίδια για μένα. Το πρόβλημα είναι το VAR και όχι ο διαιτητής» δήλωσε ο Μουρίνιο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης