Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σχολιάζοντας τη χθεσινή απόφαση του CAS, σύμφωνα με την οποία ακυρώνεται η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA.

Ο προπονητής της Τότεναμ χαρακτήρισε την απόφαση «ντροπιαστική», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ, και επισήμανε χαρακτηριστικά: «Αν η Σίτι δεν είναι ένοχη, τότε δεν θα έπρεπε να της επιβληθεί πρόστιμο (σ.σ. 10 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είναι ένοχη, τότε και πάλι η απόφαση είναι ντροπή, γιατί θα έπρεπε να αποκλειστούν από τη διοργάνωση (σ.σ. το Champions League). Δεν ξέρω αν η Σίτι είναι ένοχη ή όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία ντροπιαστική απόφαση».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με την εκτίμηση ότι η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την υπόθεση της Σίτι θα σημάνει το τέλος του Financial Fair-Play. «Θα ήθελα να το δω να χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά στο παρελθόν κι άλλοι σύλλογοι βρέθηκαν σε παρόμοια θέση. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να ανοίξουμε την πόρτα και να αφήσουμε τους πάντες να το απολαύσουν…» κατέληξε ο Μουρίνιο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης