Ο Λούκα Μόντριτς και ο Γκάρεθ Μπέιλ, γνωρίζονται πολύ καλά, δεδομένου ότι έχουν κοινή ποδοσφαιρική πορεία, τόσο στην Τότεναμ, όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και αν για τον Κροάτη μέσο και κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» του 2018 όλα μοιάζουν ιδανικά στους «μερένχες», δεν ισχύει το ίδιο για τον Ουαλό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στα σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς, λοιπόν, για την περίπτωση του Μπέιλ, ο Μόντριτς σχολίασε μιλώντας στους «Times»: «Παίζουμε μαζί για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι μια δύσκολη κατάσταση γι΄ αυτόν και για τον σύλλογο.

»Ο Γκάρεθ πρέπει να ξέρει τι θέλει να κάνει. Είναι ενήλικος, πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για αυτόν. Νιώθει χαρούμενος εδώ ή θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο;

»Για εμένα, παραμένει ένας εξαιρετικός παίκτης και έχει πάντα πολλά να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Εξαρτάται από αυτόν εάν… πεινάει αρκετά και θέλει να προχωρήσει. Πιστεύω ότι αυτό ισχύει και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Είτε μείνει εδώ, είτε συνεχίσει αλλού, θα είναι πάντα σημαντικός παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης