Σε συζητήσεις με τον Κάρλο Τέβες βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, αποκάλυψε ότι οι εκπρόσωποι της ομάδας του έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού της Γιουβέντους, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του στην τρέχουσα περίοδο.

«Σε περίπτωση που τα βρούμε με τον Κάρλος θα πρόκειται για μία ιδανική μεταγραφή για την Ατλέτικο» φέρεται να δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «As» ο τεχνικός της ομάδας της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο 31χρονος διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει πως αυτή ήταν η τελευταία του χρονιά με την φανέλα της Γιουβέντους κι εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από το Τορίνο. «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά γνωρίζω ότι άνθρωποι της ομάδας συζητούν με τον εκπρόσωπό του», πρόσθεσε ο Σιμεόνε.

Ο προπονητής της Ατλέτικο γνωρίζει ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον κι από τη Λίβερπουλ: «Πρόκειται για παίκτη παγκόσμιας κλάσης, που έχει το ποδόσφαιρο στο… αίμα του. Ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης