Ο Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος κατέρρευσε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας, διέφυγε τον κίνδυνο και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης σε σταθερή κατάσταση.

Στον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ίντερ παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας, με τη χρήση απινιδωτή κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια και αμέσως μετά διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Δανίας, το οποίο είχε ειδοποιηθεί για να υποδεχθεί το επείγον αυτό περιστατικό.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Τζουσέπε Μαρότα, πήρε θέση στα όσα ακούγονται για τα αίτια της κατάρρευσης του διεθνή άσου και δυσκολα κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του: «Ακούω και διαβάζω πολλά για τον Κρίστιαν. Λέγονται πολλές ανοησίες, καθώς όλοι έχουν μια εξήγηση για το τι συνέβη. Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να σταματήσει αυτή η συνομωσιολογία», δήλωσε ο Μαρότα στο Rai Sport και συμπλήρωσε:

««Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έστειλε μήνυμα στο WhatsApp σε όλους μας και στους συμπαίκτες του στην ομάδα, θέλοντας να μας πει πως είναι καλά. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας. Ολοι μας προσευχόμαστε γι’ αυτόν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης