Στην αποκάλυψη ότι πίστεψε ότι του έκαναν πλάκα όταν πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό προχώρησε με δηλώσεις του ο Ελιακίμ Μανγκαλά.

«Όταν μου είπαν πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό έβαλα τα γέλια, γιατί πίστευα πως μου έκαναν πλάκα οι συμπαίκτες μου, αλλά μετά μου κόπηκαν τα γέλια» ανέφερε χαρακτηριστικά στη γαλλική εφημερίδα «Equipe» ο άσος της Βαλένθια, η οποία ανακοίνωσε ότι πάνω από το ένα τρίτο των παικτών και του προπονητικού προσωπικού της έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαθα σοκ, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ήμουν απόλυτα καλά, όπως τις προηγούμενες ημέρες και ξαφνικά μου λένε πως έχω προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Τώρα είμαι απομονωμένος σε δωμάτιο του σπιτιού μου, μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια μου. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν μπορούν να με πλησιάσουν, αλλά αυτά έχει η καραντίνα», υπογράμμισε ο Γάλλος διεθνής μέσος των «νυχτερίδων».

Να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα ταξίδεψε στο Μιλάνο τον περασμένο μήνα για έναν αγώνα Champions League εναντίον της Αταλάντα, ο οποίος έγινε μπροστά σε ένα γεμάτο «San Siro», προτού τεθούν περιορισμοί στην Ιταλία, τη χώρα που πλήττεται περισσότερο στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης