Δεν ξέρουμε αν στους Λέικερς γνωρίζουν τον αείμνηστο Έλληνα ηθοποιό, Ντίνο Ηλιόπουλο, ωστόσο μία ατάκα του ταίριαζε γάντι στην κατάσταση, που επικρατούσε στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τους Σανς.

Ο λόγος φυσικά για την ατάκα «Σήμερα, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», που είχε εκστομίσει στην ταινία «Ο Ατσίδας» και η οποία μας ήρθε στο μυαλό μετά το… ενδοοικογενειακό επεισόδιο, που σημειώθηκε στο ματς με τους «Ήλιους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Άντονι Ντέιβις και τον Ντουάιτ Χάουαρντ στη διάρκεια τάιμ άουτ προκάλεσε πανικό στον πάγκο της ομάδας του Λος Άντζελες, με τους δύο συμπαίκτες να έρχονται στα χέρια.

Εν τέλει χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων (Ρόντο, Μπράντλι, Λεμπρόν και Μονκ), δεν ξέφυγε κι άλλο η κατάσταση, ωστόσο, όπως είναι φυσικό η εικόνα αυτή έχει γίνει viral από τα ξημερώματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Κατά πώς φαίνεται το κακό ξεκίνημα στην εφετινή σεζόν έχει επηρεάσει τα αποδυτήρια της ομάδας, αν και ο Ντουάιτ Χάουαρντ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας στις δηλώσεις του: «Eίχαμε μία διαφωνία για κάτι που έγινε στο παρκέ.

Είχαμε πάθος για τη νίκη και δεν θέλαμε να χάσουμε. Είμαστε ώριμοι άντρες, συμβαίνουν τέτοια πράγματα μερικές φορές. Δεν έχουμε τίποτα μεταξύ μας, είναι αδελφός μου και συμπαίκτης μου ο Ντέιβις και αυτό του είπα, ότι θα πολεμάω πάντα γι αυτόν και θα είμαι εκεί γι αυτόν. Είμαστε καλά και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε το θέμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης