Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης η αυλαία του Final-8 του Champions League, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν των αστέρων λίγο έλειψε να την… πατήσει από τη «σταχτοπούτα», Αταλάντα, με τον Νεϊμάρ και την… παρέα του όμως να λυτρώνεται με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Απόψε στις 22.00 (Cosmote sport 1) η Λειψία και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» με στόχο την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά και γι΄ αυτό είναι αποφασισμένες να υπερβάλλουν εαυτούς για την πρόκριση.

Σίγουρα η ισπανική ομάδα είναι το φαβορί στον συγκεκριμένο νοκ-άουτ αγώνα, έχοντας πολύ πιο βαριά φανέλα και σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τους Γερμανούς, που έκαναν την έκπληξη και βρέθηκαν στα προημιτελικά.

Το σημαντικότερο ματς του Final 8, θα γίνει την Παρασκευή (14 Αυγούστου) με την Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Καταλανοί που έχασαν «μέσα από τα χέρια τους» την La Liga, θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν ισχυροί, με του Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, να καλούνται να σκοράρουν απέναντι στους Βαυαρούς, βάζοντας… δύσκολα στη γερμανική «μηχανή» του Χάνσι Φλικ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του και θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης», ωστόσο η ομάδα του Μονάχου, έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι είναι ένα σύνολο δυσκολοκατάβλητο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δεδομένο ότι η πρόκριση κρίνεται μέσα από ένα ματς, θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, όπως φυσικά και στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις.

Η προημιτελική φάση, θα κλείσει το Σάββατο 15 Αυγούστου, ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λιόν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι το λογικό φαβορί, όμως κάτι τέτοιο ίσχυε και με τη Γιουβέντους, την οποία απέκλεισαν οι «Λιονέ» στην φάση των «16», ευελπιστώντας ότι θα το επαναλάβουν απέναντι στους «πολίτες». Και όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Αταλάντα, οι παίκτες της γαλλικής ομάδας, έχουν μόνο να κερδίσουν από αυτήν την αναμέτρηση…

Το πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μέχρι και τον τελικό της Λισαβόνας, έχει ως εξής:

Προημιτελική φάση:

Αταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

(13/8, 22:00, «Ζοσέ Αλβαλάδε») Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης (2) Cosmote sport 1

(14/8, 22:00, «Ντα Λουζ») Μπαρτσελόνα-Μπάγερν  (3) Cosmote sport 2

(15/8, 22:00, «Ζοσέ Αλβαλάδε») Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν (4) Cosmote sport 1

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

(18/8, 22:00, «Ντα Λουζ»)  -Παρί Σεν Ζερμέν-Νικητής (2)

(19/8, 22:00, «Ζοσέ Αλβαλάδε») Νικητής (3)-Νικητής (4)

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης