Λιντς: Η συγκινητική κίνηση του Μπιέλσα για το προσωπικό της ομάδας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, 23:13
Λιντς: Η συγκινητική κίνηση του Μπιέλσα για το προσωπικό της ομάδας

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θεωρείται δικαίως, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της σύγχρονης εποχής.

Ο Αργεντινός τεχνικός αν και είναι «σκληρός» με τους ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα... προληπτικός και έχει τις... παραξενιές του, γνωρίζει άριστα την διαχείριση των αποδυτηρίων σε μία ομάδα.

Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά, πως μία ομάδα, είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός και ως τέτοιος, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι άπαντες να αισθάνονται μέρος της κοινής προσπάθειας.

Στο πλαίσιο αυτό και μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας», ο Μπιέλσα οργάνωσε -όπως και πέρυσι τις ημέρες των Χριστουγέννων- μία λοταρία στην οποία δικαίωμα συμμετοχής, είχε σύσσωμο το προσωπικό του συλλόγου, όπως οι κηπουροί, οι μάγειρες και το διοικητικό προσωπικό.

Την ενέργεια του διάσημου τεχνιοκού, «αποκάλυψε» ο επιθετικός της ομάδας, Πάτρικ Μπάμφορντ, μέσω ενός επίσημου podcast της Λιντς.

«Ο Μαρσέλο θέλει ο καθένας να αισθανθεί ότι συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο της ομάδας. Πίσω από την ομάδα, υπάρχουν πολλοί ξένοι που εργάζονται και βοηθούν στην επίτευξη των στόχων», δήλωσε ο Αγγλος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Δεν το είχα ξαναδεί ποτέ, γι 'αυτό ήταν υπέροχο όταν το ανακάλυψα. Την περασμένη σεζόν ο νικητής κέρδισε ένα αυτοκίνητο. Ήταν Golf ή ίσως Fiat. Δεν ξέρω εάν ο ίδιος ο Μπιέλσα το αγόρασε, αλλά επειδή είναι αυτός που οργανώνει τη λοταρία, το υποθέτω».

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, 23:16