Λεβερκούζεν: Υπέγραψε μέχρι το 2020 ο Γεντβάι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015, 15:50
Λεβερκούζεν: Υπέγραψε μέχρι το 2020 ο Γεντβάι
Μπορεί ο Τιν Γεντβάι να παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρόμα στη Λεβερκούζεν με τη μορφή του δανεισμού για δύο χρόνια, ωστόσο ο Κροάτης αμυντικός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη γερμανική ομάδα στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Έτσι η Μπάγερ ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε τον 19χρονο άσο με «μόνιμη» μεταγραφή από τους «τζαλορόσι», μολονότι η συμφωνία του δανεισμού του είχε ακόμη ισχύ για 18 μήνες, ενώ ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις «ασπιρίνες» έως το 2020.

«Ο Τιν Γεντβάι έχει σπουδαίες δυνατότητες και το έχει δείξει σταθερά αυτό στους λίγους μήνες που βρίσκεται στην Μπάγερ. Σίγουρα η ευελιξία του θα μας αποφέρει πολλά οφέλη. Επομένως, αποφασίσαμε να αποκτήσουμε τον Τιν άμεσα» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, για τον Γεντβάι, ο οποίος έχει ύψος 1.88 και η βασική θέση του είναι αυτή του σέντερ μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας.

Από την πλευρά του, ο Γεντβάι δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Μπάγερ: «Είμαι χαρούμενος. Η Λεβερκούζεν είναι η καλύτερη επιλογή για μένα και καλή για την εξέλιξή μου. Πραγματικά θέλω να... κολλήσω στη Λεβερκούζεν».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015, 15:58