Χωρίς τερματοφύλακες έμεινε η Νιούκαστλ, καθώς είδε και τον τρίτο γκολκίπερ της, τον 21χρονο Τζακ Αλνγουικ, να τραυματίζεται στον ώμο στη χθεσινή ήττα από την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν ήδη χάσει λόγω τραυματισμών τον Ολλανδό διεθνή, Τιμ Κρουλ, αλλά και τον αντικαταστάτη του, Ρομπ Έλιοτ, και πλέον τους απομένει μόνο ο 17χρονος Φρέντι Γούντμαν, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα νέων του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε ότι η Νιούκαστλ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει χρήση σχετικού κανονισμού της Πρέμιερ Πιγκ, ο οποίος επιτρέπει σε ένα σύλλογο να προχωρήσει σε «δανεισμό εκτάκτου ανάγκης» εκτός μεταγραφικής περιόδου, εφόσον υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα.

«Είναι κάτι που ίσως εξετάσουμε, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ένας 17χρονος, ο οποίος είναι η τέταρτη επιλογή μας, να καθίσει κάτω από τα δοκάρια σε αυτό το επίπεδο» δήλωσε ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων», οι οποίοι την Κυριακή υποδέχονται στο ντέρμπι της βόρειας Αγγλίας τη Σάντερλαντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχετικός κανονισμός της Πρέμιερ Λιγκ επιτρέπει τον «δανεισμό εκτάκτου ανάγκης» μόνο για τη θέση του τερματοφύλακα και εφόσον δεν υπάρχει δεύτερος διαθέσιμος στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός Γούντμαν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο κι έτσι θεωρείται παίκτης πρώτης ομάδας, οπότε, για να ενεργοποιηθεί ο κανονισμός, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί αν ο τραυματισμός του ‘Αλνγουικ είναι τόσο σοβαρός, ώστε να τον καθιστά ανενεργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης