Ο Κρις Πολ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι, για να επιστρέψουν οι ομάδες του ΝΒΑ στην αγωνιστική δράση, θα πρέπει να υπάρξουν πρώτα 3-4 εβδομάδες προετοιμασίας για τους παίκτες, προκειμένου να μη ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό και να είναι απόλυτα έτοιμοι αγωνιστικά.

«Σας λέω κάτι που η λίγκα δεν πιστεύω πως θα κάνει. Αν μας έλεγαν: “Έχετε δύο εβδομάδες και συνεχίζεται η σεζόν”, αυτό δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Αποκλείεται να συμβεί αυτό» ανέφερε αρχικά ο πλέι μέικερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ​​​​​, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης παικτών του ΝΒΑ, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσο χρόνο κι αν αποφασίσουν πως θα πρέπει να έχουμε, να ξέρετε ότι θα πρέπει να μιλήσουν και οι παίκτες, γιατί εκείνοι αγωνίζονται. Δεν θέλουμε να βάλουμε τους αθλητές σε μια θέση που μπορεί να ρισκάρουν έναν τραυματισμό. 

»Θέλουμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα τα δεδομένα. Προσωπικά, έχω συγκεντρωθεί στο πώς θα επιστρέψω στη δράση. Κανένας δεν γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία της κατάστασης. Ο ιός ελέγχει τα πάντα. Προσπάθησα να απαντήσω όσο καλύτερα μπορούσα, όμως σε κάποια ζητήματα δεν έχω τις απαντήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης