Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Κοπεγχάγης είναι σ’ εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σύμφωνα με ΜΜΕ της Δανίας είναι πιθανό να παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς η ομάδα του έχει δύο καλές προτάσεις από την Αγγλία και τις εξετάζει προσεκτικά. Μια από αυτές τις προτάσεις προέρχεται από τη Λιντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη της βαθμολογίας στην Championship με 56 βαθμούς έπειτα από 32 παιχνίδια κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Premier League. Η προδιαγραφόμενη άνοδος στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου απαιτεί και σημαντική ενίσχυση με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν ήδη για μεταγγραφές.

Η Λιντς προσέγγισε την Κοπεγχάγη και ρώτησε για τον Σωτηρίου, ετοιμάζοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός μετρά εννεά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και μίλησε στην «bold.dk» για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα:

«Ούτε εγώ αλλά ούτε και ο προπονητής Σολμπάκεν απορρίπτουμε την πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή. Ξέρω πώς σκέφτεται ο προπονητής όταν αγοράζει ή πουλά παίκτες για τον σύλλογο. Εχω ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος. Αν έρθει κάτι καλό, γιατί όχι; Αν είμαστε και οι δυο ευχαριστημένοι, τότε μπορούμε να συμφωνήσουμε να παίξω σε άλλη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία: Emilio Andreoli/Getty Images Europe

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης