Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, καταδικάζοντας αυτήν την ενέργεια, από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου και εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τον κ. Κωνσταντίνου και την οικογένειά του.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, αφού τέτοιες ενέργειες πλήττουν στην ολότητά τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας.

Ενημερώνουμε πως ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας έχει ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και την Ηγεσία της Αστυνομίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και επί τάπητος θα τεθούν το συμβάν σε βάρος του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου και οι εκθέσεις για πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες που έχουν προωθηθεί από την Ομοσπονδία προς την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης