Κόμπι Μπράιαντ: Το επίσημο πόρισμα για την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 15:52
Κόμπι Μπράιαντ: Το επίσημο πόρισμα για την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου

Το πόρισμα για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του, Τζιάνα και των ακόμη επτά ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου του 2020, δημοσίευσε η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αυτό ο θάνατός τους επήλθε από αμβλύ τραύμα που προκλήθηκε κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στην πλαγιά του βουνού του Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Η έρευνα αναφέρει ότι το ελικόπτερο ταξίδευε με ταχύτητα 296 km/h σε ομιχλώδη καιρό όταν έπεσε πάνω σε ένα λόφο βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Όσον αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ, η έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος μετά από τραυματισμούς σε ολόκληρο το σώμα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ιατροδικαστικό τμήμα του Λος Άντζελες δημοσιεύει σήμερα τις εκθέσεις από τις εξετάσεις των ανδρών, των γυναικών και των εφήβων που πέθαναν στη συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας στις 26 Ιανουαρίου. Τα εννέα θύματα είναι οι εξής:

Αλίσα Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 2005.

Τζον Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1963.

Κέρι Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1973.

Τζιάνα Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 2006.

Κόμπι Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 1978.

Πέιτον Τσέστερ, με έτος γέννησης το 2006.

Σάρα Τσέστερ, με έτος γέννησης το 1974.

Κριστίνα Μάουζερ, με έτος γέννησης το 1981.

Άρα Ζομπαγιάν, με έτος γέννησης το 1970.

Στις 28 Ιανουαρίου πιστοποιήθηκε το αμβλύ τραύμα ως αιτία θανάτου και για τους εννέα επιβαίνοντες.

Ο τρόπος θανάτου πιστοποιήθηκε ως ατύχημα».

  «Καθαρός» από ναρκωτικά ή αλκοόλ ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου

«Καθαρός» από αλκοόλ και ναρκωτικά βρέθηκε ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου σκορπίζοντας τον θάνατο στους εννέα επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αυτοψίας, στο αίμα του 50χρονου πιλότου, Άρα Ζαμπογιάν, δεν ανιχνεύθηκαν αλκοόλ ή ναρκωτικά.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανίχνευσαν την παρουσία αλκοόλ ή ναρκωτικών. Οι ουσίες που εξετάστηκαν ήταν οι εξής: βενζοδιαζεπίνη, κοκαΐνη, φεντανύλη, ηρωίνη, μαριχουάνα, οπιοειδή, φαινκυκλιδίνη και αμφεταμίνη», ανέφερε η έκθεση.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ελικόπτερο ταξίδευε με ταχύτητα 296 km/h σε ομιχλώδη καιρό όταν έπεσε πάνω σε ένα λόφο βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 16:01